Participarea cu pagini Web la Expoziţia Mondială de Filatelie EFIRO 2008

English, Français

Victor Manta, PWO, AIJP, Elveţia

Philatelic Webmasters Organization (PWO), în colaborare cu AIJP şi cu CO, a organizat la Expoziţia Mondială de Filatelie EFIRO 2008 (Bucureşti, România, 20 - 28 iunie) o prezentare a unor extrase din saiturile filatelice dedicate filateliei româneşti. Creatorii de pagini web au fost contactaţi de către PWO şi au acceptat cu entuziasm să participe la acest eveniment important, legat de a 150-a aniversare a apariţiei primelor mărci poştale româneşti, faimoasele Capete de Bour.

Prezentarea a avut loc loc la EFIRO 2008 într-un loc perfect, în proximitatea Curţii de Onoare şi a Muzeului Filatelic, pe o suprafaţă de 45 m2.

PWO a oferit tuturor colecţionarilor de timbre care sunt interesaţi ocazia să participe la o expoziţie filatelică mondială, cu  pagini dedicate filateliei româneşti

Paginile web participante au putut aborda oricare capitol al bogatei filatelii româneşti. Ele au prezentat imagini scanate de material filatelic, precum şi texte explicative. Limbile acceptate pentru texte au fost engleza, franceza, germana şi româna. Participarea a fost gratuita. Nu s-a cerut ca participanţii să facă parte din vreo organizaţie filatelică.

Dreptul de autor aparţine atât autorilor paginilor, cât şi lui PWO, care afişează de manieră permanentă prezentarea pe saitul ei. Clicaţi pe afisul de mai jos pentru a accesa prezentarea. Ea va aparea intr-o noua fereastra.

 

Prezentarea se derulează în mod automat. Îndepartaţi cursorul de pe imagine şi meniul din stânga va dispare. Clicând pe orice punct de pe meniu prezentarea va comuta în modul manual, ceea ce permite accesul direct la orice pagină, pentru un timp nedeterminat. Vă puteţi întoarce la prezentarea automată apăsând pe butonul Play care se află în partea de jos a meniului.

Pe situl meu intitulat România vazuta prin timbrele ei am publicat o relatare despre activitatea mea la EFIRO 2008. O gasiti aici.

Legături: Anunţul de presă al PWO. Anunţul apărut in revista Filatelia, ianuarie 2008.

 Created: 05/05/07. Revised: 08/22/10 .
Copyright © 2007 - 2010 by PWO and
by Victor Manta, Switzerland
All rights reserved worldwide.